332. Prezi: presentaties online maken

Vernieuwende en opvallende presenteren!

Inhoud

Inleiding

Prezi is een online tool die het mogelijk maakt om schitterende presentaties en videolessen te maken. Prezi komt los van de opeenvolgende slides, zoals je die kent uit Powerpoint. Door gebruik te maken van een nieuwe, grafisch zeer mooie techniek, krijg je volledige vrijheid in het ontwerp van je presentaties. Toeschouwers van jouw presentaties zullen hun aandacht niet verliezen als je gebruik maakt van Prezi!

Inhoud

Naast het ontdekken van de verschilpunten en gelijkenissen tussen Prezi en Powerpoint, gaat de deelnemer aan de slag met Prezi. Hij kan zich helemaal loslaten op het oneindig multimediaal canvas met integratie van afbeeldingen, video's en PDF-documenten. 

We gaan in op de verschillende mogelijkheden van Prezi. Van presentatietool, videolestool t.e.m. het maken van presentaties in team.

Resultaat

Na deze sessie zal je een presentatie in Prezi ontwikkeld hebben.

Je kent de verschillende mogelijkheden van Prezi. Van presentatietool, videolestool t.e.m. het maken van presentaties in team.

Voorkennis

Verplichte kennis

Basisvaardigheden computergebruik en internet.

Lesmateriaal

Hand-outs van presentatie

Sites

Prezi

Interessant voor

  • Iedereen
Uit:
  • Alle onderwijstypes

Thema's

  • Digitale Leermiddelen
  • Eenvoudig

Tijdstip

Dag 3 Tijdslot 3 (5 mei 13:00 - 15:00)
Kostprijs: € 39
Er zijn 11 plaatsen waarvan er 1 bezet zijn.
Voor deze sessie wil ik me graag

Vorm

Online hands-on workshop

Bereid je goed voor!

Herstart je computer voor je deelneemt aan de ICT-praktijkweek en werk bij voorkeur via een netwerkkabel, zo is je verbinding optimaal.

Test video en geluid. Hou je webcam open, zodat de spreker je kan zien. We streven naar optimale interactie en betrokkenheid.  

Zorg voor een groot / tweede scherm of extra laptop, zodat je in je ene browser(tabblad) het evenement kan bijwonen en de spreker kan zien, terwijl je in je andere browser(tabblad) of in een andere toepassing de instructies uitvoert tijdens deze hands-on workshop.

Veel leerplezier!

Lesgever

Joachim Gregoor
Lees meer over de expertise van Joachim.


Korte titel : Presentaties met Prezi #TP #1

Deze pagina werd al 83 keer bekeken