419. Video of fotoverhaal snel en makkelijk maken met Adobe Spark

Inhoud

Inleiding

Veel leerkrachten zijn op zoek naar gratis software waarmee je snel en eenvoudig sprankelende video's kunnen maken. Adobe Spark kan dat en nog veel meer zelf. Deze software is voor leerkrachten en leerlingen gratis te gebruiken.

Inhoud

In deze sessie bekijken we één van de mogelijkheden, nl. het maken van video ... maar de manier van werken, gaat op voor de verschillende functies.

Ik voorzie eerst een demo en laat deelnemers vervolgens op eigen tempo creëren met daarbij de mogelijkheid vragen te stellen.

Resultaat

Na deze sessie zal je supersnel, supereenvoudig videocontent kunnen maken die er echt professioneel uitziet! 

Voorkennis

Er is geen voorkennis nodig om deel te nemen aan deze sessie

Interessant voor

  • Iedereen
Uit:
  • Alle onderwijstypes

Thema's

  • Audiovisueel
  • Digitale Leermiddelen
  • Eenvoudig

Tijdstip

Dag 4 Tijdslot 1 (6 mei 9:30 - 11:00)
Kostprijs: € 27
Er zijn 20 plaatsen waarvan er 13 bezet zijn.

Vorm

Online hands-on workshop

Bereid je goed voor!

Ga na of jouw school al een Adobe Spark login heeft. Indien niet, geen enkel probleem. Indien wel, mooi meegenomen als je daarvan de logingegevens hebt.

 

Herstart je computer voor je deelneemt aan de ICT-praktijkweek en werk bij voorkeur via een netwerkkabel, zo is je verbinding optimaal.

Test video en geluid. Hou je webcam open, zodat de spreker je kan zien. We streven naar optimale interactie en betrokkenheid.  

Zorg voor een groot / tweede scherm of extra laptop, zodat je in je ene browser(tabblad) het evenement kan bijwonen en de spreker kan zien, terwijl je in je andere browser(tabblad) of in een andere toepassing de instructies uitvoert tijdens deze hands-on workshop.

Veel leerplezier! 

Lesgever

Ghislain De Bondt
Lees meer over de expertise van Ghislain.


Korte titel : Video/fotoverhaal Spark #TP #1

Deze pagina werd al 760 keer bekeken