36. 10 manieren waarop scholen betalende Google Edu kunnen gebruiken

Voor directies en IT-verantwoordelijken

Inhoud

Inleiding

In de sessie "10 Manieren om de Kracht van Google Workspace for Education te Benutten" ontdekken we de veelzijdigheid van Google's educatieve tools, met een speciale focus op de drie betaalde versies: Education Standard, Education Teaching and Learning Upgrade en Education Plus.

Inhoud

In deze informatieve sessie worden de 10 meest effectieve manieren belicht waarop de drie betaalde versies van Google Workspace for Education kunnen worden ingezet in het onderwijs. 

De verschillende versies onderscheiden zich door hun gebruiksvriendelijke tools voor geavanceerde beveiliging en inzichten. Hiermee kunnen scholen risico's en bedreigingen in de leeromgeving beter beheren dankzij verhoogde zichtbaarheid en controle.

Maar we benadrukken ook de verbeterde tools voor lesgeven en leren binnen Google Workspace for Education. Deze tools dragen bij aan een persoonlijkere leerervaring en maken lesgroepen efficiënter. Bovendien wordt de flexibiliteit benadrukt doordat docenten en leerlingen vanaf elke locatie kunnen deelnemen aan lessen en leren.

Resultaat

Na deze sessie zal je ... geïnspireerd en geholpen zijn om het volledige potentieel van deze edtech-oplossingen te realiseren in de eigen onderwijsinstellingen.

Voorkennis

Verplichte kennis

geen voorkennis vereist, laat je inspireren

Interessant voor

  • Directie - Administratie
  • Pedagogische ICT-coördinator
  • Technisch ICT-coördinator
Uit:
  • Alle onderwijstypes

Thema's

  • ICT-beleid
  • Google

Tijdstip

Dag 2 Tijdsblok 8 (05.10 15:30 - 16:00)
Er zijn 100 plaatsen waarvan er 59 bezet zijn.

Vorm

Live presentatie of demo

Lesgever

Kristof Van Dyck
Lees meer over de expertise van Kristof.

Louise Van Lint
Lees meer over de expertise van Louise.


Korte titel : Google Workspace Praktijkvbn

Deze pagina werd al 442 keer bekeken