Hogeschool UCLL ontvangt zo’n 1000 deelnemers in ‘klas van de toekomst’tijdens 34e ICT-praktijkdag

Leerkrachten gaan aan de slag met virtual reality, escape rooms, Minecraft…

Op 4 februari wordt UCLL’s Campus Proximus een gigantische ‘klas van de toekomst’. Zo’n 1000 leerkrachten en ICT-coördinatoren zakken dan uit heel Vlaanderen af naar Heverlee voor de 34e editie van de ICT-praktijkdag. Ze gaan een hele dag aan de slag met de nieuwste technologieën. 

Wat staat er zoal te gebeuren?

Praktisch

Maandag 4 februari 2019

Workshops van 10u00 tot 16u30 – Bekijk het volledige programma.

UCLL, Campus Proximus, Geldenaaksebaan 335, 3001 Heverlee

Contact

Hans De Four, algemene organisatie ICT-praktijkdag

Kristien Van Hoegaerden, Perscommunicatie, UC Leuven-Limburg

Beeld en pers vorige editie(s)

Bekijk beeldmateriaal van vorige ICT-praktijkdagen.
ICT-praktijkdag op UCLL
Duizend deelnemers aan praktijkdag rond ICT
UCLL ontvangt zo'n 1000 leerkrachten voor 33ste ICT-praktijkdag
Tof filmpje met enkele korte reportage van workshops!
Reportage op ROB TV met interviews met enkele deelnemers (intussen offline)

Over hogeschool UCLL
Hogeschool UCLL biedt 18 professionele bacheloropleidingen en 13 bachelor-na-bachelor opleidingen aan op 10 campussen in Limburg en Vlaams-Brabant. Met zo'n 14.000 studenten en 1.500 medewerkers is UC Leuven-Limburg één van de grootste instellingen voor hoger onderwijs in Vlaanderen. UCLL is actief in de interessegebieden lerarenopleiding, management, technologie, gezondheid en welzijn en combineert haar onderwijsopdracht met praktijkgericht onderzoek en dienstverlening. De hogeschool zet maximaal in op persoonlijke begeleiding van haar studenten. Haar brede onderwijsnetwerk garandeert een plek voor ieders talent en haar diploma’s staan sterk op de arbeidsmarkt.

Moving Minds, mensen en ideeën in beweging brengen. Dat is de basisattitude van alle studenten, docenten, onderzoekers en medewerkers aan hogeschool UCLL. De naam UCLL toont de internationale ambitie: UCLL, voluit University Colleges Leuven-Limburg, wil solide opleidingen aanbieden, georiënteerd op kwaliteit en met de blik naar buiten gericht, op de Euregio en verder. UC Leuven-Limburg is lid van de Associatie KU Leuven. 

Meer info op www.ucll.be.