60. AI Chrome extensies en plug-ins als onmisbare hulpmiddelen

Geef je onderwijs een boost!

Inhoud

Inleiding

In deze qebinar duiken we dieper in de wereld van (gratis) Chrome-extensies voor ChatGPT. Elk ervan kan helpen om op een meer doelgerichte, efficiënte en tijdsbesparende manier te werken met media en inhouden die nuttig zijn voor je lessen, jobinvulling of taken.

Inhoud

We starten met een overzicht met als doel dat je inzicht krijgt in de manier waarop Chrome-extensies voor AI kunnen toegepast worden in onderwijs, onderzoek en beleid. Vervolgens gaan we aan de slag met praktische voorbeelden voor gebruik van Chrom-extensies in het onderwijs en ontdekken we hoe deze innovatieve tools beleid, leerkrachten en leerlingen kunnen ondersteunen. We hebben daarbij ook aandacht voor inclusie en diversiteit.

Resultaat

Na deze sessie zal je weten heo AI werkt binnen Chrome-extensies, en ben je ook in staat om concrete stappen te zetten om deze tools effectief te implementeren in jouw onderwijsomgeving. Je weet welke extensies  kunnen bijdragen aan het verbeteren van de betrokkenheid van leerlingen, het stroomlijnen van taken en het creëren van een meer gepersonaliseerde leerervaring o.a. met verschillende media. Je krijgt ook enkele oplossingen om leerinhouden op een meer inclusieve manier te kunnen aanbieden.

Voorkennis

Verplichte kennis

- goed vertrouwd zijn met computergebruik en internet

Lesmateriaal

Hand-outs van presentatie

Interessant voor

 • Iedereen
Uit:
 • Alle onderwijstypes

Thema's

  Tijdstip

  Blok 60 (19-04-2024) (12:10 - 12:40)
  Er zijn 250 plaatsen waarvan er 242 bezet zijn.
  Je kan nog inschrijven voor deze workshop.

  Vorm

  Online hands-on workshop

  Bereid je goed voor!

  Zorg dat je een Google account hebt.

  Lesgever

  Lut De Jaegher
  Lees meer over de expertise van Lut.


  Korte titel : Ai Chrome extensies

  Deze pagina werd al 92 keer bekeken