OMG - Pagina voor ambassadeurs en fans

Het OMG Festival is een uniek evenement dat volledig bottom-up wordt georganiseerd. 
Dit is een dag door en voor jou: directies, ict-coördinatoren en leerkrachten uit basis-, secundair, lerarenopleidingen en volwassenenonderwijs.
Samen zorgen we voor goede sprekers, voor de organisatie, voor de locatie, de catering, .. en krijgen daarvoor steun van onderwijspartners op de interactieve expo.

Samen zorgen we ook voor de promotie. Promoot ons bij je collega's, op andere evenementen, in nieuwsbrieven.

Op deze pagina zetten we enkele teksten, logo's en banners klaar.

Voeg aan elk van onderstaande berichten zeker ook een afbeelding toe.

 

Inspiratie voor een tekst voor je collega's

Hallo,

Ik heb me ingeschreven voor het OMG Festival op 22 mei in Kortrijk.

Het Onderwijs Met Games Festival is hét evenement dat inzet op de educatieve, maatschappelijke, culturele en sportieve  functie van moderne media.
Tijdens dit evenement duik ik in de wereld van videogames, gamification, programmeren, Virtual Reality, Artificiële Intelligentie en meer door de interactieve expo te bezoeken, te luisteren naar de keynotes en zelf aan de slag te gaan in interactieve spotlight demo's en uitgebreide workshops.
Neem op dit bijzondere festival de toekomst van het onderwijs zelf in handen. Alle informatie kan je nalezen op omg.vlaanderen. Ga je mee? 

Inspiratie voor een tekst voor nieuwsbrieven

Op maandag 22 mei 2023 verzamelt iedereen met interesse in games, gamification, games coderen, Artificiële Intelligentie en VR/AR/XR in Kortrijk voor de eerste editie van het OMG - Onderwijs Met Games - Festival. Je ervaart de mogelijkheden van moderne media op de interactieve expo met een gevarieerd aanbod. Experten nemen je mee in hun verhaal tijdens interessante keynotes en zelf ga je aan de slag in korte spotlight demo's of uitgebreide hands-on workshops. Iedereen is welkom, je hoeft zelf geen gamer te zijn om bij te leren. Laat je inspireren op dit unieke festival en ga zelf aan de slag met het onderwijs van de toekomst en leer nieuwe tools kennen om jongeren extra te motiveren.
Basisticket: € 75: een grote interactieve expo, keynotes, spotlight demo's, ontbijt, lunch en receptie en een groot netwerk aan onderwijsexpertise.
Bonusticket: € 35 per workshop.
Alle workshops: https://www.ictdag.be/40/aanbod/sessies
Alle informatie: https://omg.vlaanderen/

MET DE STEUN VAN HET VLAAMS AUDIOVISUEEL FONDS (VAF) VAN DE VLAAMSE OVERHEID

Inspiratie voor een tekst op Facebook

Hoe zet je games verantwoord in binnen het onderwijs? Wat is het verschil tussen een serious game en gamification? Wat kan VR/AR/XR betekenen voor het onderwijs? Bezoek op 22 mei het gloednieuwe OMG - Onderwijs Met Games - Festival in Kortrijk en krijg een antwoord op al jouw vragen. Dit event wil je niet missen. Met de grote interactieve expo, interessante keynotes, spotlight demo's en hands-on workshops ga je met heel wat concrete inspiratie naar huis. Iedereen is welkom, je hoeft zelf geen gamer te zijn om bij te leren. Laat je inspireren op dit unieke festival en ga zelf aan de slag met het onderwijs van de toekomst en leer nieuwe tools kennen om jongeren extra te motiveren.

MET DE STEUN VAN HET VLAAMS AUDIOVISUEEL FONDS (VAF) VAN DE VLAAMSE OVERHEID

Inspiratie voor een tekst op Twitter / Mastodon

Op zoek naar inspiratie om met games in je klas aan de slag te gaan?
Het OMG - Onderwijs Met Games - Festival mag je niet missen!
Grote expo, interessante keynotes, hands-on workshops en spotlight demo's op 22 mei in Kortrijk.
Aanbod & inschrijven www.omg.vlaanderen #omg1