Exposanten

Openingsuren

Van Tot  
8:00 10:00 ICT-beurs + koffie/thee + ontbijtkoek
12:30 14:00 ICT-beurs + lunch + middagpresentaties
16:15 17:45 ICT-beurs + receptie     NIEUW!!

NIEUW!! SINDS EDITIE 35
De ICT-beurs is nu ook open na de namiddagsessies.
De receptie vindt plaats in de ICT-beurs.

Je aanbod voorstellen
op de ICT-praktijkdag?

Lees alle info en vul het formulier in ...

Plan ICT-beurs EDITIE 35

Klik op de afbeelding voor een grotere versie ...

Beursplan ICT-praktijkdag 35

Standhouders

Hoofdsponsor

Fourcast

Bij Fourcast zijn we er rotsvast van overtuigd dat de digitalisering van het onderwijs meer is dan de introductie van technologische hulpmiddelen, of het volgen van een eenmalige training. Het is een werk van lange adem, waar wij met veel plezier onze schouders onder zetten!

Wanneer je als school werk wil maken van duurzame digitalisering, staat Fourcast klaar om je te helpen met technologie én training. Zo haal je niet alleen het beste materiaal in huis, maar weet je ook hoe je het zo slim mogelijk inzet in de klaspraktijk.

Klaar om samen met ons werk te maken van het onderwijs van morgen? Kom langs op de stand van Fourcast en samen stippelen we de juiste digitale koers uit voor een duurzaam ICT-beleid in beweging!

 

Microsoft

Microsoft is de ideale partner voor onderwijs. Wil je een overzicht krijgen van hoe je met Microsoft aan de slag kan in je school, kom dan zeker even langs op de stand. 

Wist je dat Teams als digitaal klaslokaal en digitale lerarenkamer alle nodige eigenschappen bezit om het leren op school te ondersteunen?
Wist je dat er een nieuwe versie van Windows bestaat voor lager onderwijs? Speciaal gemaakt om op goedkope toestellen een inclusie leerervaring te geven. 
Wist je dat Sociaal Emotioneel Leren en digitale inclusie onze focus zijn en gelukkig ook meteen ingebouwd zijn in al onze tools?

Neen?
Kom dan zeker eens langs op de Microsoft stand. 

 

Signpost – AcademicShop.be

Signpost België is de one stop shop voor ICT in scholen. We hebben het volledige gamma van producten (laptops, desktops, MultiPoint, Microsoft, Adobe, antivirus, financiering,...). Dit wordt geleverd met service, service en service.

Doordat Signpost dé servicepartner is van verschillende grote leveranciers, delen wij dan ook een stand met Adobe, Microsoft, HP, Lenovo, Intel. ​​​

Signpost is in België dé expert in het uitrollen van laptop- en tabletprojecten in scholen. Want zo'n project stopt niet bij de levering van de producten. 3 jaar next business day garantie met eigen techniekers, vervangtoestellen, imaging, labelling, helpen met aanmaak image, advies rond uitrol (al dan niet in domein, welk toestel).

Kies nooit gewoon het goedkoopste toestel. Kies voor een degelijk toestel dat tegen een stootje kan, met lange garantietermijn en korte hersteltermijn bij defecten. Kies bewust je toestel en vraag advies aan Signpost.

Via www.academicshop.be kan je als leerkracht of student software en laptops aankopen voor persoonlijk gebruik, maar aan educatieve prijzen.

Via www.signpost.be vind je als school meer informatie over de producten van Signpost.

DooTAB.be is onze onderwijstablet.

Op www.academicsoftware.be/adobe vind je ons Adobe aanbod.

Vragen? Contacteer ons. Wij komen graag bij je langs om je project te bespreken. Want de juiste keuzes op voorhand maken is het belangrijkste.

 

Silver sponsor

eduCentrum vzw - Fyxxi

eduCentrum vzw! Dat is:

1. Fyxxi: STEM-ICT-kidslab
Het Fyxxilab is een unieke plek in Gent waar kinderen van 5 tot 14 jaar, zowel binnen als buiten de schooluren, aan de slag kunnen met een ruime waaier aan nieuwe STE(A)M-technologie. We gaan aan de slag rond een aantal thema's met bijbehorende 'Tools':

 • Robotica (LEGO Education WeDo & EV3, Bee-bot, ...)
 • Games (Kodu, Pixel Press Floors)
 • Wetenschappen (Vernier sensoren, LabMates en allerlei apps)
 • 3D-ontwerpen (Tinkercad, Tinkerplay, Doodle3D, ...)
 • Programmeren (Arduino, Scratch, ...)

Met het pop-up-Fyxxilab komen we ook naar je toe: bij jou op school of op je (educatief) evenement. 

Maar er is nog meer! Zo kan je ons boeken voor een verjaardagsfeestje, we organiseren kampen (neem een kijkje op www.makeit.camp) of we sensibiliseren jou en je collega's tijdens een inspirerende teambuilding.

Nog niet voldoende? Volg dan een van onze inspirerende nascholingen of huur een van onze toolboxen om zelf mee aan de slag te gaan in de klas.

Alle informatie en activiteiten op Fyxxi.be.

2. Huur iPads, laptops, multimedia ...
Je wil zelf een ICT-opleiding geven, maar hebt niet voldoende ICT-materiaal? Je organiseert een evenement en hebt nood aan extra iPadslaptops of netwerkinfrastructuur? Voor je activiteit zoek je een professionele geluidsinstallatie? Of wil je een opleiding geven rond video?
Dan is HuurHardware.be jouw vertrekpunt. We verhuren tot 25 iPads, 80 laptops, 4 XBOX Kinect, videotoestellen, ... Prijzen vanaf € 22 euro per week (voor laptops en iPads).

Meer informatie en specificaties op HuurHardware.be.

3. Didacto 
Opleidingen over diverse ICT-onderwerpen kan je ook aanvragen bij jou op school of op het werk via Didacto.be.
Je vindt er een enorm uitgebreid overzicht van ICT-opleidingen gegeven door ervaren ICT-opleiders.

 

 

 

i3-Technologies

i3-Technologies maakt deel uit van de bedrijven van de i3-Group, een particulier familiebedrijf dat opgericht is in 1968 en dat zijn hoofdkantoor in België heeft. Het bedrijf is een van de toonaangevende fabrikanten ter wereld van interactieve technologieën voor samenwerkend leren.

Wij opereren wereldwijd via een wereldwijd netwerk van distributeurs en resellers met een meerwaarde die het portfolio van producten beschikbaar stellen in meer dan 70 landen en zorgen voor de beste levering van service en ondersteuning.

Wij garanderen u dat u uw bestaande technologie kunt benutten door een oplossing te bouwen die werkt op de manier waarop uw team wil werken. De innovatieve oplossingen vormen een brug tussen de analoge en digitale werelden, zodat u er gerust op kunt zijn dat u geïnvesteerd hebt in een duurzame en gebruiksvriendelijke technologie die iedereen zal bevallen.

 

Rhombus

Sinds 1995 toonaangevende leverancier voor ICT- en STEM toepassingen (hardware, software, audiovisuele oplossingen, opleidingen en services voor het onderwijs. Hoofdverdeler voor:

 • 1 op 1 projecten met Chromebooks, Laptops & Tablets
 • G Suite for education, COOL portaal, ... 
 • Touchscreens : Clevertouch hoofdverdeler
 • Bordsystemen & projectie toepassingen
 • Laser/Led hybride projectoren van Casio & Vivitek
 • Wetenschappelijke en grafische rekenmachines
 • Datalogging: sensoren voor experimenten fysica, chemie of biologie.
 • Schoolsupply: online bestelplatform 

Nodig ons uit voor een gesprek

 

UC Leuven-Limburg

UCLL Research & Expertise is met zijn 8 expertisecentra graag jullie professionaliseringspartner.
Alvast een selectie uit onze navormingen:

 • Inleiding tot en assistentie bij de nieuwste onderwijsmethodieken & -technologie,
 • Vraaggestuurde (vak)didactische professionalisering van je team,
 • Stimulering van ondernemingszin bij je leerlingen,
 • Duurzame economie & technologie en hoe er aan te beginnen,
 • IoT en security en hoe breng ik de gevaren ervan aan via hands-on oefeningen,
 • VR, AR, …en wat je leerlingen ervan moeten kennen,
 • Versterking van de weerbaarheid van leerlingen en leerkrachten,
 • Wordt een technisch of pedagogisch ICT-coördinator (microdegrees),

Of het nu om jullie professionalisering gaat, dan wel een gastles voor je leerlingen, we staan je graag bij.
Geprikkeld? Kom gerust even langs op onze stand!

 

Exposanten

Actieprogramma digitale school (IDEA Consult)

Aan de slag met de nieuwe eindterm ‘digitale competentie en mediwijsheid’ in het secundair onderwijs.

Deel uw mening met de onderzoekers van IDEA Consult over wat u daarvoor nodig hebt en hoe de Vlaamse overheid u daarbij kan ondersteunen.

 

ALLOcloud

Business Telephony vervangt uw traditionele telefoonlijnen en uw telefooncentrale door een VoIP platform in de Cloud.
Deze dienst zorgt voor aanzienlijke kostenbesparingen en beschikt over geavanceerde telefoonfuncties en de light versie van de Web Meeting-service die de productiviteit van uw medewerkers en de communicatie met uw gesprekspartners zal verbeteren.
Dankzij onze integraties kunt u uw telefonie ook koppelen aan uw CRM, ERP,... voor contact sync, klantenfiche openen, click to call, etc

 

 

 

AXOZ

AXOZ is audiovisueel integrator voor onderwijsinstellingen.

 • Touchscreens
 • Projectoren
 • Digitale signalisatie
 • Onderhoud van en service op projectoren, interactieve borden, enz.

Verdeler van ondermeer Clevertouch touchscreens, Casio LED/laser-projectoren, Vivitek projectoren, Panasonic projectoren, Lumens en AVER camera's, Novotouch, Vestel, SMIT en Conen borden.

 

Bechtle

Nieuwsgierig naar het paradepaardje van Microsoft, de Surface Hub 2? Test hem in de namiddag zelf uit aan de hand van live demo's onder begeleiding van onze Surface Expert! Bechtle is de enige partner in België met het 'Surface Education Reseller' certificaat, je bent dus zeker aan het juiste adres voor advies op maat.

Kan jij er al vroeger bij zijn? Wie weet maak jij dan wel kans op een Surface Arc Mouse twv € 90,00! Hoe? Door simpelweg jouw gegevens achter te laten op onze stand.  

 

BMx Mobile

BMX MOBILE

BMX bracht 40 jaar geleden de eerste PC's op de Belgische markt. Vandaag brengt BMX de eerste PT's op de markt.

PT staat voor Personal Transporter.

Vandaag situeert zich het probleem van de mobiliteit niet zozeer in de PC, maar in het verkeer. BMX brengt mobiliteitsoplossingen met lichte, elektrische, portable en plooibare voertuigen  LEPP

Esteps, escooters en ebikes

www.bmxmobile.be

www.estep.be

www.escooter.be

40 jaar innovatie : Belgian Machines eXcellent

 

Capisj
  Capisj voor jou Capisj voor scholen Capisj in Smartschool
Bepaal zelf de structuur van je lesmateriaal X X X
Voeg alle soorten bronnen toe X X X
Op papier en digitaal X X X
(Her)gebruik materiaal van anderen X X X
Bepaal zelf de gebruiksvoorwaarden X X X
Verminder je verbeterwerk   X X
Volg resultaten op   X X
Werk samen met collega's   X X
Deel alleen binnen jouw school   X X
Gebruik klassen van Smartschool     X
Deel materiaal in Smartschool     X
Zet taken klaar in Smartschool     X
Exporteer resultaten naar Smartschool     X
  gratis € 0,1 / mnd € 1,8 / jaar

 

 

 

Centralpoint België

IT voor elke organisatie centraal

Ons doel is om organisaties te helpen IT centraal te stellen, waardoor u zich volledig kunt focussen op het ondersteunen en innoveren van uw onderwijsinstelling.

Eén aanspreekpunt

Uw centrale aanspreekpunt staat altijd voor u klaar. Samen met een team van ruim 550 enthousiaste professionals zijn wij in staat u merkonafhankelijk te adviseren en bieden wij voor uw IT-vraagstuk een passende IT-oplossing.

 

Comcon

Computers, Projectoren en Interactieve schermen
Dat is kort gezegd waarvoor u bij ons terecht kan, al jarenlang.

En natuurlijk ook alle andere IT-producten zoals WiFi accesspoints, switchen, firewalls, schermen, ...

Wij antwoorden snel op uw offerte-aanvragen, wij hebben een zeer compleet aanbod, wij zorgen voor een snelle levering van bestellingen en wij geven technische support indien gewenst.

 

De Rekenwinkel

De Rekenwinkel is dé onderwijsspecialist voor:

 • Robotica (Fable, LEGO, Bee-Bot, Osmo, SAM Labs en nog véél meer!)
 • 3D printers en 3D scanners
 • Virtual en Augmented Reality
 • Rekenmachines (HP, Texas Instruments, Casio, Sharp)
 • Medialabs op school
 • Trainingen en support

Wij leveren niet alleen de producten, maar bieden ook ondersteuning. Tijdens de ICT-Praktijkdag zullen wij de onze Panospace ONE 3D-printer tonen en het 3D-print curriculum van PrintLab! Kom bij onze stand langs voor alle mogelijkheden en schrijf u in voor een proeflicentie.

 

Didakta

DIDAKTA – INRICHTING VAN EDUCATIEVE RUIMTES EN GEBOUWEN

 • Touchscreens
 • Projectie en interactiviteit
 • Di-play table voor de kleuterklas
 • Digital signage
 • Wifi-installaties
 • Partner Google for Education

Didakta 2023!  23 jaar ervaring en een complete missie:

Ontdek ook unieke interieuroplossingen voor multifunctionele studie-omgevingen.

We maken geen beloftes over ‘een vaste waarde’ , ‘meest innovatief expert’ of ‘perfecte service’, ‘de goedkoopste’, ….

We willen een trouwe partner zijn en onze jarenlange ervaring met de scholen delen:

 • begeleiden vanaf het intake-gesprek tot de follow-up, van het concept tot de opleiding!
 • inspelen op de behoefte

 

Earz

Earz is een online applicatie/platform voor muziekonderwijs, geschikt voor elk niveau en in gebruik op ruim 350 instellingen. Voor leerlingen is er een app, voor docenten een docentenpagina met uitgebreide voorzieningen.

App: muzikaal gehoor ontwikkelen, leren noten lezen en muziektheorie kennen in de vorm van games (met levels, highscores en ‘badges').
Docentenpagina: naast een LeerlingenVolgSysteem uitgebreide mogelijkheden voor het maken van eigen ‘spellen' (incl. eigen materiaal).

 

 

FabLab Factory

FabLab Factory helpt u bij het integreren van een zinvol STE(A)M-beleid in uw school.  Dat betekent naast een aanbod van infrastructuur (3D printers, lasercutters, robots, elektronica, ..) ook een didactische ondersteuning door een uitgebreid gamma aan workshops.  Bovendien verzorgen wij ook service en onderhoud van toestellen.

 

FTC - Pgeneration BV

FTC Pgeneration is reeds +20 jaar actief als groot- en kleinhandel in refurbished ICT-apparatuur. Desktops, laptops, chromebooks, iPads, iPhones, ... Onderwijsinstellingen krijgen bij FTC Pgeneration minstens 2 jaar garantie.

FTC Pgeneration heeft 5 raamcontracten met grote scholengroepen en kan zonder problemen continuïteit en uniformiteit bieden voor grote aantallen.

Zelfs BYOD kan met refubished toestellen.

 

G DATA

Netwerkwoord: IT Beveiliging

Ongeëvenaard sterke aanbieding:

één school, één locatie, één prijs.

G DATA Endpoint Protection Business Schoollicentie

Voor gebruik op een onbeperkt aantal pc’s op 1 enkele locatie.

Incl. 12 maanden Premium-Support

495,-

Prijs exclusief btw.

Premium-Support-verlenging per jaar: € 295,-

Eveneens verkrijgbaar : G DATA MailSecurity : € 295,-

Multi-License G DATA Internet Security voor thuisgebruik van personeel : € 350,-

 

 

inepro

inepro is officieel distributeur van KUARIO, de eerste wereldwijde oplossing om verschillende typen selfserviceapparaten te beheren in de cloud. Daarnaast kunnen leerlingen en medewerkers eenvoudig en snel betalen met de KUARIO mobiele app.

Met het betaal- en managementplatform kan je o.a.:

 • contactloos betalen bij vending automaten of MFP's;
 • contactloos betalen in de kantine;
 • cloudprinten met mobiele apparaten;
 • opwaarderen (on- en offline).

Benieuwd? Kom langs op onze stand voor een live-demonstratie!

 

InterOffice BV

TOUCHSCREENS new generation van kleuterschool tot hoger onderwijs

Als vaste waarde in het Vlaams onderwijslandschap, neemt InterOffice u graag mee op weg om van uw klaslokaal op een eenvoudige en toegankelijke manier een interactieve omgeving te maken.

Een uitstekende SERVICE in elke fase van het proces is ons sleutelwoord! Met een persoonlijke aanpak van A tot Z gaan we samen op zoek naar de beste oplossing voor uw school.

 

 

KlasCement

KlasCement is het drukst bezochte Leermiddelennetwerk in Vlaanderen. Ruim 200 000 leden delen dagelijks gratis lesmateriaal.
De website bevat meer dan 58 000 leerobjecten.

Maar KlasCement is onder andere ook:

ICT op KlasCement, de deelsite van KlasCement waar je handige apps, tools, stappenplannen en handleidingen kan ontdekken. Als ICT-coördinator vind je er ondersteuning in een netwerk van collega's.

Classy.be, de gratis 500 megabyte webruimte exclusief voor leerkrachten;

Oefen.be, een platform met duizenden online oefeningen voor je leerlingen;

WAI-NOT, een aangepaste interactieve, educatieve, recreatieve en informatieve online omgeving voor mensen met een verstandelijke beperking.

Toll-net, biedt nascholingen aan via face-to-face en online modules gebaseerd op het DigCompEdu framework. Bovendien kunnen alle Vlaamse leraren online materialen ontwikkelen via de server van Toll-net in H5P en Xerte.


 

Lab9 Pro | Education

Lab9 biedt oplossingen om uw school een digitale toekomst te bieden. iPads in de klas is een must geworden in de klas. Misschien denkt u er zelf ook aan? Bij Lab9 ben je aan het juist adres, ook met beheer van uw toestellen helpen je graag verder. Maar dacht u ook aan uw IT infrastructuur om dit te ondersteunen? Naast Apple toestellen, biedt Lab9 ook een betaalbare totaaloplossing voor een draadloos netwerk, op maat van uw school.

 

LENOVO

LENOVO IS DE BELANGRIJKSTE AANBIEDER VAN ONDERWIJSTECHNOLOGIE TER WERELD 

Lenovo begrijpt de uitdagingen waar scholen mee te maken hebben bij de transformatie van onderwijs naar de nieuwste lesmethodes terwijl ze kosten moeten beheersen en efficiëntie en veiligheid centraal moeten staan.

Onze educatie-oplossingen stellen ICT-coördinatoren, net als u, in staat om digitale innovatie te leiden door speciaal voor het onderwijs gebouwde oplossingen.

https://www.lenovo.com/be/nl/solutions/smb/education

 

Luisterpuntbibliotheek

Een luisterboek, dat spreekt voor zich!
Luisterpunt is de bibliotheek voor personen met een leesbeperking (blind, slechtziend, fysieke beperking, afasie, dyslexie). We hebben momenteel 27.500 Daisy-luisterboeken in onze collectie, ook jeugdboeken. Verleid kinderen en jongeren met dyslexie met een tof luisterboek dat ze gemakkelijk kunnen lezen met de (gratis) Anderslezen-app. Ontdek er alles over op onze stand. Iederéén kan lezen!

 

 

 

 

 

MathsUp

Het belang van differentiatie neemt toe, zeker bij wiskunde.  MathsUp laat uw leerlingen zelfstandig, aan hun eigen tempo oefenen, zowel thuis als in de klas.  Onze unieke animaties geven visuele, concrete feedback, waardoor leerlingen sneller mee zijn.  De animaties zijn geprogrammeerd, en zijn dus aangepast aan elke concrete oefening, ook met willekeurige getallen.

We tonen je graag een demo op onze stand.  Of probeer het alvast zelf met een gratis account op onze website!

 

Octopus Accountancy Software

Octopus Accountancy Software is met meer dan 35.000 bedrijven marktleider op vlak van internetboekhouden in België.

Meer dan 125 hogescholen, universiteiten, secundaire scholen en CVO's maken gratis gebruik van het intuïtieve Octopus platform voor hun lessen of miniondernemingen. Via Intersentia voorzien we een starterscase waarrond je jouw cursus kan opbouwen.

Octopus Accountancy Software biedt je per academiejaar een gratis infosessie aan.

Interesse? Bezoek onze stand op de ICT-praktijkdag!

 

Out Of Use

Out Of Use werd in 2009 opgericht voor de ophaling, recyclage en hergebruik van elektrische en elektronische apparaten (AEEA).

Bedrijven die hun afgedankte materialen bij Out Of Use aanleveren, ontvangen daarvoor een kleine recyclagevergoeding, of kunnen deze vergoeding schenken aan Natuurpunt/Natagora of aan een goed doel naar keuze.

30% van de afgedankte toestellen gaat naar hergebruik. Van het overige afval wordt 89,96% gerecycleerd tot secundaire grondstoffen.

Out Of Use heeft een milieuvergunning klasse 1 voor de verwerking van AEEA, behaalde het WEEELABEX Label of Excellence en is erkend partner van Recupel voor de B2B markt.

Indien gewenst, zorgt Out Of Use voor een gecertificeerde datavernietiging volgens de GDPR-regelgeving

Met het herbruikbare IT-materiaal (PC’s, laptops,…) wordt de digitale kloof in België gedicht.

 

ParentCom

Door jarenlange ervaring binnen het onderwijs zijn wij uitgegroeid tot dé kennispartner op het gebied van online communicatie. Met de unieke en innovatieve software van ParentCom heeft iedere school zijn eigen app en/of website.

Verhoog de ouderbetrokkenheid met een eigen app voor jouw school! 

 • Vereenvoudig oudercommunicatie
 • Creëer betrokkenheid 
 • Direct informeren

Vergroot de online zichtbaarheid van jouw school met een website van ParentCom!

 • Bereik nieuwe ouders
 • Eenvoudig te beheren
 • Veilig en modern 

 

Prowise

Prowise. Empowering Education.

Veilig leren, digitaal beleven.

Wij ontwikkelen digitale leermiddelen voor de leerkracht, de IT’er en de leerling om het leven in de klas leuker te maken. Van digiborden en devices tot gebruiksvriendelijke software. Zo kan iedere school kwaliteitsvol onderwijs bieden aan elke leerling.

De kwaliteit en veiligheid van onze producten is cruciaal. Daarom bedenken en ontwikkelen we onze producten zelf. Zo sluiten onze oplossingen perfect aan bij de hoeften van de scholen.

 

RATO Education BV

Bij ons kan je terecht voor allerlei leuke hands-on STEM-toepassingen voor kleuters tot studenten hoger onderwijs. We zijn Belgisch verdeler van LEGO Education, Makeblock Education, Arduino Education en partner voor micro:bit. Ben je opzoek naar een opleiding voor één van onze producten, neem dan zeker een kijkje op onze website of nodig één van onze trainers uit op jouw school voor een opleiding op maat.

 

ReadSpeaker

ReadSpeaker biedt voorleessoftware in de cloud voor leerlingen met leesproblemen, zoals bv. dyslexie. Wegens subsidie van de Vlaamse overheid is het gratis te gebruiken voor leerlingen met een attest. 

ReadSpeaker TextAid is 100% webbased en behoeft geen installatie. Leerlingen kunnen altijd, overal en op ieder online apparaat aan de slag. In de klas, thuis, op pc, tablet, laptop, Chromebook, Macbook, iPad, etc!

Kortom, vrijheid voor de leerling én geen ICT-onderhoud meer voor de school!

 

Website: www.TextAid.be

 

SETT Vlaanderen

Ontdek het programma van Sett Mechelen, hét event rond onderwijstransformatie en -technologie. Noteer alvast 28 & 29 februari in je agenda, en kom naar Sett in de Nekkerhal in Mechelen voor 2 dagen vol lezingen, workshops (in samenwerking met de ICT-praktijkdag) en een interactieve belevingsbeurs met meer dan 100 exposanten.

 

Switch

Switch heeft een lange staat van dienst wat betreft het inzetten van Apple-technologie in de educatieve markt. De groeiende populariteit van de iPhone, iPad en Mac en de evolutie naar een digitale leeromgeving doen vragen rijzen rond beheer, gebruiksgemak, beveiliging en duurzaamheid van de IT-infrastructuur. Ons team van specialisten kan instellingen hierbij zowel pedagogisch als technisch ondersteunen.

 

 

Tweedehandslaptop.com

Kom zeker eens langs op onze stand om ons aanbod te bekijken van betaalbare, kwaliteitsvolle laptops & computers van alle A-merken waaronder Dell, HP, Lenovo. Tweedehandslaptop.com is onderdeel van Ecubel. Marktleider in de aan-en verkoop van tweedehands IT.

Dankzij onze eigen voorraad en volldig beheer van het hergebruiksproces weten we perfect wat we afleveren en dat is een prima professioneel toestel tegen een interessante prijs

Al gedacht aan een tweedehands laptop in uw BYOD project? Betaalbaar en bertrouwbaar! 

 

Uitgeverij Averbode

Leren kan en moet ook leuk zijn. Wat je leuk vindt, gaat beter, sneller en effectiever. Plezier maken, kan ook leerrijk zijn. Met die visie zijn we graag ieders leercoach in elke levensfase. Want leren stopt nooit. 

Dat leerproces gebeurt vandaag in een wereld die sneller en digitaler is dan ooit. Niet per se in de klas. Kennis verwerven, is dynamisch en digitaal. Het kan altijd en overal.

 

Uitgeverij Plantyn

Plantyn ontwikkelt en verspreidt educatieve leermiddelen voor het basis- en secundair onderwijs.

We bieden oplossingen op het vlak van onderwijs en de daarbij horende administratieve taken. We investeren continu in nieuwe technologieën zodat al onze leermiddelen afgestemd zijn op het onderwijs van de toekomst:

 • Scoodle: al het digitaal lesmateriaal in je lerarenkit
 • Scoodle Play: het digitaal oefenplatform voor thuis en in de klas
 • Scoodle Track: de compleet nieuwe zorgmodule
 • Informat: de leider in administratieve schoolsoftware