142. De evolutie van communicatie in het onderwijs

Deze sessie is geannuleerd.

Welke voordelen zal Unified Communications je brengen binnen 5 jaar?

Inhoud

Inleiding

In deze presentatie delen Andrew en Bart praktische tips over hoe je bijvoorbeeld kan communiceren met ouders en hoe je kan omgaan met privacyregels.

Inhoud

Geen platte commerciële presentatie hier, nee, de sappige verhalen van Andrew Turner – Brit, gadgetfreak en ICT-specialist bij geboorte – nemen je mee op een reis naar de toekomst. Als geen ander weet hij zijn publiek te enter- én infotainen over de evoluties die ons te wachten staan. 

Zal de papieren brief in de boekentas binnenkort helemaal verdwijnen en vervangen worden door een e-mail? Mogen ouders voor gelijk welke mededeling benaderd worden door de schooldirectie of moet je dat specifiek omschrijven? Hoe kan ICT binnenklasdifferentiatie ondersteunen? Welke tools werken en waarom? Op welke evoluties kunnen we ons nu al voorbereiden? Wat wordt de rol van telefonie en internet?

Na deze blik op de toekomst en de meerwaarde van Unified Communications door Andrew geeft collega Bart Soors een handige uiteenzetting van Schoolnet+. Dit internetproduct werd ontwikkeld op vraag van de Vlaamse overheid, waardoor er geen aanbesteding – en dus ook geen extra administratie – nodig is. In combinatie met FreePhone Business is je school zowel qua internet als telefonie volledig futureproof.

Resultaat

Na deze sessie kan je gericht werk maken van de communicatieaanpak binnen jouw school, mét ondersteuning van internet en telefonie.. Zo is ook jouw school helemaal klaar voor de toekomst.

Voorkennis

Er is geen voorkennis nodig om deel te nemen aan deze sessie

Sites

Schoolnet+

FreePhone Business

Interessant voor

  • Directie - Administratie
  • Technisch ICT-coördinator
Uit:
  • Alle onderwijstypes

Thema's

  • Partners ICTdag
  • Administratief
  • Systeembeheer

Tijdstip

NM 1 (14:00 - 15:10)
Lokaal: L00 ICT-beurs
Er kan niet ingeschreven worden voor deze sessie omdat ze geannuleerd is.

Vorm

Presentatie

Lesgever

Bart Soors
Lees meer over de expertise van Bart.

Andrew Turner
Lees meer over de expertise van Andrew.


Korte titel : Schoolcommunicatie

Deze pagina werd al 1395 keer bekeken