Pers

 

REPORTAGE ROB TV

HET LAATSTE NIEUWS

MADE IN VLAAMS-BRABANT

UCLL


Hogeschool UCLL ontvangt zo’n 1000 deelnemers voor 33e ICT-praktijkdag

Leerkrachten gaan aan de slag met elektronische bouwdozen, lasercutters, 3D-printers…

Op 5 februari verwelkomt UCLL’s Campus Proximus zo’n 1000 leerkrachten en ICT-coördinatoren voor de 33e editie van de ICT-praktijkdag. Ze zakken uit heel Vlaanderen af naar Heverlee om aan de slag te gaan met de nieuwste technologieën. 

Wat staat er te gebeuren?

Praktisch

Maandag 5 februari 2018

Workshops van 10u tot 16u30 – Bekijk het volledige programma

UCLL, Campus Proximus, Geldenaaksebaan 335, 3001 Heverlee

 

Contact

Hans De Four, algemene organisatie ICT-praktijkdag

Kristien Van Hoegaerden, Perscommunicatie, UC Leuven-Limburg

 

Over hogeschool UCLL

Hogeschool UCLL biedt 30 professionele bachelor opleidingen aan op 10 campussen in Limburg en Vlaams-Brabant. Met meer dan 14.500 studenten en 1700 medewerkers is de hogeschool een van de grootste verstrekkers van hoger onderwijs in Vlaanderen. UC Leuven-Limburg is lid van de Associatie KU Leuven en zet in op vernieuwend onderwijs, investeringen en onderzoeksprojecten in de regio. Het is de ambitie van UCLL om de sterkste opleidingen in Vlaanderen aan te bieden binnen een internationaal profiel en een sterke band met de KU Leuven.

De hogeschool bestaat uit 3 groepen: ‘Lerarenopleidingen’, ‘Management en Technologie’ en ‘Gezondheid en Welzijn’. Een groep bundelt opleidingen en onderzoeks- en dienstverleningsactiviteiten. Elke groep heeft eigen partners, kansen en uitdagingen en telt ongeveer 5000 studenten en 500 medewerkers.

Meer info op www.ucll.be.

 

Bekijk beeldmateriaal van vorige ICT-praktijkdagen.