Persbericht

AP Hogeschool verwelkomt 600 mensen op 29ste ICT-praktijkdag

Maandag 29 februari – AP Hogeschool Campus Spoor Noord – 09.00 tot 17.30 uur

Op maandag 29 februari is de Artesis Plantijn Hogeschool gastheer voor meer dan 600 mensen uit het Vlaamse en Nederlandse onderwijs. Tijdens de 29ste editie van de ICT-praktijkdag kunnen leerkrachten, docenten, lectoren en ICT-coördinatoren zich verdiepen in en bijscholen op het vlak van ICT in het onderwijs.

Sociale media, goede weblogs, programmeren met LEGO, digitale borden, … het zijn maar enkele voorbeelden van de 80 opleidingen en workshops waarvan de deelnemers kunnen genieten tijdens de ICT-praktijkdag. Daarnaast kunnen de deelnemers een hele dag terecht op een ICT-beurs waar meer dan 30 educatieve initiatieven en commerciële organisaties hun educatief aanbod voorstellen. Focus van dit jaar zijn 3 thema’s: ICT en onderwijs op maat, ICT en diferentiatie/zorg en learning analytics (verzamelen, analyseren en rapporteren van data van studenten en hun omgeving om zo het onderwijs te verbeteren).

De pers is van harte uitgenodigd op de ICT-praktijkdag.

Praktisch

AP Hogeschool Antwerpen, Campus Spoor Noord, Noorderplaats 2, Antwerpen (zie https://goo.gl/H6bXpE voor bereidkbaarheid)

Maandag 29 februari van 9u20-16u30 - dagschema

Meer informatie: www.ictdag.be

Contactpersoon: