Opleidingendatabank.be

Zoek je opleidingen?

Bekijk het aanbod:

Ben je op zoek naar ICT-opleidingen voor jouw school of organisatie? Stuur ons een mail of bekijk welke opleiding(en) je wenst en vul het aanvraagformulier in bij die opleiding. We helpen je ook graag bij het organiseren van een pedagogische studiedag thema ICT (in de breedste zin).

Kwaliteit ...

daar staat of valt een goede ICT-opleiding mee. De opleiders in onze databank werden geëvalueerd tijdens onze evenementen of hebben we zelf geëvalueerd. We volgen onze opleiders strikt op. Indien nodig bespreken we de evaluaties met de opleiders. Van alle lesgevers kan je het profiel en de expertise opvragen. Laat je daar zeker door leiden. Hoe beter het profiel is uitgewerkt, hoe meer je er op kan vertrouwen dat je met een uitstekend lesgever te maken hebt. We letten ook op onderwijservaring van onze lesgevers. Wie zelf voor de klas staat (of gestaan heeft), kan tips en trucs om ICT in het onderwijs te gebruiken natuurlijk veel praktischer en concreter overbrengen.

Geef je opleidingen?

We geven alle ICT-opleiders die een aanbod hebben voor het onderwijs de kans om hun expertise, aanbod en workshops hier te vermelden.

Heb je al een sessie gegeven op één van de ICT-praktijkdagen sinds 2009?

  • Meld aan en vul je profiel aan.

Heb je nog nooit een sessie gegeven op één van de ICT-praktijkdagen?

  • Stuur ons een mail waarin je zoveel mogelijk vertelt over je expertise en aantoont dat je kwaliteitsvolle workshops geeft voor het onderwijs. Bekijk enkele profielen van opleiders als voorbeeld. Vermeld waar we één van je volgende workshops kunnen bijwonen. Na evaluatie voegen we je toe aan de databank.

 

Opgenomen worden in deze databank is voor de opleider een erkenning van kwaliteit.