39. Haal het maximum uit je Microsoft licenties!

Wat houden de verschillende MS-KIS licenties in?

Inhoud

Inleiding

Heel wat scholen hebben al een MS-KIS licentie. Vaak gebeurt het echter dat scholen en vooral leerkrachten niet goed weten welke mogelijkheden zo'n licentie biedt. In deze sessie gaan we daar dieper op in.

Inhoud

In deze sessie gaan we dieper in op welke tools in je licentie zijn opgenomen. We leggen je ook graag uit waar het verschil zit tussen de verschillende licenties en het belang van het correct toewijzen van deze licenties aan je personeelsleden en leerlingen. Een correcte toewijzing zorgt er immers voor dat iedereen het maximale uit een licentie kan halen. Van online versies tot desktopversies, afhankelijk van jouw licentie. Geef je leerkrachten en leerlingen alle info over hun licentie zodat ze deze maximaal gaan inzetten. Het gaat immers verder dan Word, Outlook en Teams. Ken je Sway al of Minecraft: Education Edition? In veel van onze tools zitten ook fantastische functionaliteiten ingebouwd. De insluitende lezer is ondertussen al door heel wat onderwijsmensen gekend, maar gebruik je ook al Leesvoortgang of Reflect binnen je school? Daarnaast bieden een aantal van onze licenties je ook meer security. We nemen je in deze sessie graag mee in wat onze licenties jou en je school te bieden heeft.

Resultaat

Na deze sessie zal je een goed zicht hebben op welke tools en functionaliteiten je met jouw licentie kan inzetten binnen je school en klas. Je ontdekt ook het verschil tussen de verschillende licenties en kan zo de juiste keuze voor jouw situatie maken.

Voorkennis

Er is geen voorkennis nodig om deel te nemen aan deze sessie

Interessant voor

  • Directie - Administratie
  • Technisch ICT-coördinator
Uit:
  • Alle onderwijstypes

Thema's

  • Systeembeheer
  • Microsoft

Tijdstip

Dag 1 Tijdsblok 5 (20.10 13:00 - 13:30)
Er zijn 200 plaatsen waarvan er 93 bezet zijn.

Vorm

Live presentatie of demo

Lesgever

Kris Vande Moortel
Lees meer over de expertise van Kris.


Korte titel : Microsoft licenties

Deze pagina werd al 479 keer bekeken