91. DooTAB

Deze sessie is geannuleerd.

Dé onderwijstablet

Inhoud

Inleiding

In deze workshop ondervindt u zelf wat een DooTAB allemaal kan betekenen in een klas. We brengen genoeg DooTABS mee!

Inhoud

De DooTAB Fusion 2 is niet enkel een zeer degelijke tablet, maar ook een laptop met volwaardig toetsenbord. Je kan er alle Windows software op draaien. Zo kan je de softwareprogramma’s waar je gedurende de laatste jaren graag mee werkt, gewoon meenemen op de DooTAB Fusion 2. Eveneens werkt deze tablet perfect samen op Flash gebaseerde applicaties en websites zoals Bingel en kan perfect gebruikt worden voor Microsoft Office, Movie Maker,…

Maar er is meer. De DooTAB Fusion 2 komt standaard uitgerust met een temperatuursensor en een speciale lens waardoor je van je webcam een microscoop maakt. Daarnaast heeft het een versnellingsmeter, een lichtsensor, een e-kompas en een gyroscoop. En dit natuurlijk in combinatie met de software om deze sensoren te gebruiken. Nerven of kartelingen van een blad bestuderen, een insect van nabij bekijken, kijken hoe drukwerk is opgebouwd, temperatuurschommelingen waarnemen, windrichtingen bestuderen,… de mogelijkheden zijn eindeloos.

De DooTAB Fusion 2 is gemaakt voor mobiel gebruik. Dankzij het handige handvat kan het makkelijk overal meegenomen worden. En het is niet nodig om het toestel in een extra hoesje te steken. De DooTAB Fusion 2 is op al sterk genoeg. Ze is getest op vallen van 50 cm, isspatwaterdicht en kan tegen stof. Dit alles werd gecertifieerd en de DooTAB Fusion 2 heeft een IP41* IEC 60529 certificatie.

Resultaat

Na deze sessie zal elke deelnemer zelf uitgetest hebben wat deze onderwijstablet voor de school kan betekenen.

Zal elke leerkracht erkennen dat deze tablet erg geschikt is om in de lessen in te zetten. Op educatief vlak.

Zal elke ICT-coördinator exact weten hoe deze toestellen werken, hoe ze in elkaar steken, hoe ze in het netwerk te steken, welke software er allemaal kan op draaien én welke garantie erbij komt. 

Voorkennis

Er is geen voorkennis nodig om deel te nemen aan deze sessie

Lesmateriaal

Hand-outs van presentatie

Sites

DooTAB

Interessant voor

 • Iedereen
Uit:
 • Alle onderwijstypes

Thema's

  Tijdstip

  Blok NM 1 (14:00 - 15:05)
  Er kan niet ingeschreven worden voor deze sessie omdat ze geannuleerd is.

  Vorm

  Workshop

  Mee te brengen

  wij brengen DOOTABS mee.

  Lesgever

  Pieter Barremaecker
  Lees meer over de expertise van Pieter.


  Korte titel : DooTAB

  Deze pagina werd al 1660 keer bekeken