Zie www.teachmeet.be

Een TeachMeet?

Een TeachMeet is een 'unconference', een informele bijeenkomst om ideeën en praktijkvoorbeelden uit te wisselen over het onderwijs en meer specifiek over het gebruik van technologie in het onderwijs.  

Iedereen die nieuwsgierig is naar technologie, onderwijs, innovatie en creativiteit is welkom op een TeachMeet en krijgt de kans om zijn of haar geweldig idee of interessante ervaring uit de onderwijspraktijk met anderen te delen. 

Heb je een schitterende website gevonden die bruikbaar is in de klas, toon ze op de TeachMeet. Heb je zelf een website of een stukje software gemaakt voor het onderwijs, vertel erover. Heb je een leuk praktijkvoorbeeld over hoe jij omgaat met ICT in je klas, wij horen het graag. Of wil je gewoon nieuwe ideeën opdoen en nieuwe mensen leren kennen, het kan allemaal op een TeachMeet. 

Bekijk de opname van de tweede Teachmeet. Laat je inspireren door alle presentaties.
Met dank aan Stefaan Lesage (Devia) voor de opname en heel knappe verwerking!

Klinkt leuk, waar is de volgende TeachMeet?

De volgende Teachmeet wordt gehouden op dinsdag 29 mei 2012 tijdens de 21ste ICT-praktijkdag in de gebouwen van Hogeschool Gent. Om precies te zijn: tijdens de middagpauze van 12u50 to 13u40 - één lesuur - in een apart gedeelte van de lunchruimte op de praktijkdag. 

Als je een presentatie wil geven, kan je kiezen tussen een 'micropresentatie' van 5 minuten of een 'nanopresentatie' van 2 minuten. Maar je kan ook gewoon komen luisteren en kennis maken met nieuwe ideeën of nieuwe mensen. 

Hoe weet ik vrij zeker dat ik erbij kan zijn om te presenteren?

Surf naar www.teachmeet.be en schrijf je in als spreker! 

Hoe weet ik vrij zeker dat ik erbij kan zijn om te kijken en luisteren? 

Iedereen die aanwezig is op de ICT-praktijkdag is welkom, maar het aantal stoelen is beperkt. Tijdig aan de TeachMeet-zone zijn is dus een goed idee. Alle deelnemers krijgen trouwens een leuke verrassing. 

Sponsor

...